HoundBound kutyás pólók

 

 

Jogi nyilatkozat

A kutyaspolo.hu webáruház üzemeltetője Sarkadi Balázs egyéni vállalkozó (Adószám: 65267604-1-43, Számlaszám: 12011148-00182820-00100006, Raiffeisen Bank)

E-mail: info@kutyaspolo.hu

A webáruházban történő vásárlás során a rendelés visszaigazolásakor a vevő és a kutyaspolo.hu webáruház között a 17/1999. (II.5.) kormányrendelet alapján távollévők között kötött szerződés jön létre. A szerződés tárgya a webáruházban rendelt termék, melynek tulajdonságai megtalálhatók a termékleírásban. (Az egyes termékek oldalán a Részletek gomb megnyomásával hívhatjuk ezt elő.) A termékek mellett feltüntetett ár a bruttó vételár.

Az elállás joga az átvételtől számított 8 munkanapon belül illeti meg a vásárlót. Ebben az esetben a vásárolt terméket eredeti állapotában, a számlával együtt a vevőnek saját költségén kell visszajuttatnia az áruház címére. A visszaküldött áru vételárát legkésőbb 30 napon belül visszafizetjük. A webáruház csak az áru értékét téríti vissza, a szállítási költséget nem. Amennyiben a webáruház valamilyen okból nem tudja teljesíteni a rendelést, erről a vevőt haladéktalanul értesítjük, és a befizetett összeget legkésőbb 30 napon belül visszafizetjük.

A webáruházban történő vásárláshoz regisztráció szükséges. A webáruház a felhasználók adatait bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél részére nem adja ki. Hírlevelet csak akkor küldünk, ha a felhasználó ezt a regisztráció során kérte. A webáruház jogosult a felhasználó regisztrációját törölni, amennyiben az hamis adatokat tartalmaz, vagy a felhasználó nem rendeltetésszerűen használja a weboldalt.

A kutyaspolo.hu oldalon található valamennyi grafika és fotó az üzemeltető tulajdona, felhasználásuk semmilyen célból nem engedélyezett.

 


FőoldalFőoldal

Kosár  

(üres)