HoundBound kutyás pólók

 

 

Felhasználási feltételek

A vásárlás folyamata webáruházunkban az alábbiak szerint zajlik:

1. Regisztráció

A vásárláshoz regisztrálnod kell. A jobb felső sarokban látható Belépés linkre kattintva jutsz el a regisztrációs oldalra, és a későbbiekben ugyanígy tudsz belépni az e-mail címeddel és a jelszavaddal. Ha belépés nélkül vásároltál, akkor a fizetés megkezdésekor kell regisztrálnod vagy belépned. A regisztrációs adatokat bizalmasan kezeljük (lásd: Jogi nyilatkozat)

2. Termék kiválasztása

A jobb oldalon található Kategóriák menüben láthatod a készletünkben található kutyafajták felsorolását. Ezekre kattintva megnézheted, milyen termékek vannak egy adott kategóriában. Minden termék alatt van egy Megnézem gomb, amire kattintva eljutsz a termék oldalára. (A főoldalon középen kiemelt termékeknél is ugyanezt kell tenned.) A legördülő menük segítségével itt tudod kiválasztani, milyen színben és méretben szeretnéd megrendelni az adott terméket, amit aztán a Megrendelem gomb megnyomásával tehetsz a kosaradba. (A mérettáblázatokat lásd a Termékeink link alatt!)

3. A rendelés feladása

Jobb oldalon fenn láthatod a kosarad. A Kosár gombra kattintva részletesen átnézheted a tartalmát, törölhetsz tételeket, vagy módosíthatod a mennyiségeket. Ha leellenőrizted a rendelésed, a Fizetés gomb megnyomásával kezdheted meg a fizetési folyamatot.

4. Szállítási és fizetési módok

A kiszállítás történhet postai úton vagy személyes átvétellel.

- Személyes átvételre Budapest belvárosában van lehetőség, előre egyeztetett helyszínen és időben. A rendelés beérkezése után megkeresünk e-mailben vagy telefonon az egyeztetés miatt. Ebben az esetben nincs szállítási díj, csak a megrendelt termék árát kell kifizetned készpénzben a megbeszélt találkozón.

Postán kétféleképpen tudjuk elküldeni a rendelést: utánvétellel vagy előre fizetve.

- Az olcsóbb megoldás az előre fizetés, ebben az esetben banki átutalással vagy postai utalványon elküldöd nekünk a pénzt, és amint megkaptuk, küldjük az árut.

- Az utánvétel költségesebb megoldás. Ebben az esetben a postásnak kell fizetned.

5. Kézbesítés

Megrendelésedről minden esetben automatikus visszaigazolást kapsz.

- Ha a személyes átvételt választottad, 1 napon belül megkeresünk e-mailben vagy telefonon az egyeztetés végett.

- Ha a posta előre fizetéssel megoldást választottad, a visszaigazolás mellett egy külön e-mailben még egyszer elküldjük az utaláshoz szükséges adatokat. Ezután egy hét áll rendelkezésedre, hogy eljuttasd részünkre az összeget. A pénz beérkezéséről és az áru feladásáról e-mailben értesítünk. A pénz beérkezése után amint tudjuk, küldjük a csomagot, 5 munkanap alatt biztosan odaér. Ha nem kapjuk meg a pénzt a rendelés feladásától számított egy héten belül, a rendelésed töröljük. Erről szintén értesítést kapsz.

- Ha a postai utánvételes megoldást választottad, a rendelés beérkezése után amint tudjuk, küldjük a csomagot, 5 munkanap alatt biztosan odaér.

A rendelésedről készül egy előszámla, amit a fiókodból letölthetsz. A hivatalos ÁFÁ-s számlát a rendeléseddel együtt küldjük el.

 


FőoldalFőoldal

Kosár  

(üres)